Välkommen till Vilhelmina Övre allmänningsskog
Vilhelmina Övre Allmänningsskog består dels av Dikanäsområdet och dels av Stalonområdet, totalt ett ca. 52 000 ha stort område upplåtet för jakt och fiske i fjällmiljö. Njakafjälls-området inom Stalondelen är ca.13 700 ha stort och består av ett stort antal sjöar och tjärnar med bra fiske av röding och öring. Området är utbyggt med leder och kojor. Del av Dalsån, Vojmån, Krutån samt Bollvattenområdet inom Dikanäsdelen har också ett bra fiske av röding och öring och är även det utrustat med leder och
kojor. Inom Allmänningen pågår regelbundna utsättningar av fisk för att främja sportfisket.

FISKET
I de större sjöarna kan vintertid ispimpel och sommartid spinnfiske samt långedragsrodd rekommenderas. I andra sjöar och tjärnar rekommenderas spinnfiske eller flugfiske med spö.
Köp fiskekorten direkt i mobilen
Våra fiskekort är tillgängliga dygnet runt var som helst ifrån via butiken här på Fiskekort.se.

På bara någon minut kan du ha ditt fiskekort i mobilen. För den som vill kan man även skriva ut fiskekorten. Vi vill därigenom öka servicen till våra gäster och göra våra fiskekort mer lättillgängliga.

Betalar gör man som vanligt med sitt VISA eller MasterCard. Alla uppgifter skickas krypterat och säkert. Det som krävs är du har åtkomst till internet i din telefon och att din telefon klarar mobilsurf, vilket nästan alla moderna telefoner klarar.

Klicka på knappen Köp fiskekort nedan för att komma till vår fiskekortsbutik.