Välkommen till Skedviken
I Skedviken finns inplanterad och fullvuxen gös. Dessutom gott om abborre,gädda och vitfisk.

Skedviken ligger i jordbruksbygd och har odlad mark inpå stränderna i väster, norr och öster. Det är bara i söder som sammanhängande skog börjar vid sjöstranden.

Sjön är grund och en ganska typisk slättsjö, även om vassen inte har en så omfattande utbredning. Vassen är mestadels begränsad till en bård längs stranden och sjöns form gör att Skedviken har en stor öppen vattenyta. I den sydligaste viken, Sörbodaviken, har vassen sin största utbredning och bildar här en bred bård längs den västra stranden.
Köp fiskekortet med mobilen på ett par minuter
Nu kan vi erbjuda er som vill fiska i Skedviken att köpa fiskekorten direkt i mobiltelefonen eller via datorn.

Det tar bara ett par minuter så har du fiskekortet i handen.

Betalar gör man som vanligt med sitt VISA eller MasterCard. Alla uppgifter skickas krypterat och säkert. Det som krävs är du har åtkomst till internet i din telefon och att din telefon klarar mobilsurf, vilket nästan alla moderna telefoner klarar.

Klicka på knappen Köp fiskekort nedan för att komma till vår fiskekortsbutik.
Skedviken på kartan
Skedviken är belägen knappt fyra mil öster om Uppsala och en halvmil nordväst Rimbo samhälle. Även om det finns bussförbindelser till dessa trakter är det en stor fördel om man har tillgång till egen bil. De delar som är lättast att nå från allmän väg är den norra, och västra. Dessa är udden vid Sörbodavikens strand (skogsväg från väster leder ner hit), Mörby ruin (nås från Fasterna kyrka), samt piren nedan Rånäs sjukhem.

I Skedviken finns inplanterad och fullvuxen gös. Dessutom gott om abborre,gädda och vitfisk.

Klicka på knappen nedan Sök på karta för att titta närmare på vårt fiskeområde