Välkommen till Skagerns FVOF
Skagern är till ytan Sveriges 18:e sjö, en f.d. vik till Vänern med ett djup av ca 75 m. En blå pärla inramad av skog och gammal odlingsmark där den fina sandjorden visat sig speciellt anpassad till jordgubbsodling. Jordgubben är områdets symbol och i folkmun kallas bygden för "Strawberry valley".

Förutom sjöns klara, rena vatten och de vackra badstränderna finns här också lämningar från sten, brons, och järnåldern. De gamla byvägarna runt sjön är väl bevarade och känner du för ett dopp så finns flera möjligheter vid de många badstränderna.

Köp ett fiskekort, hyr en båt och upplev en av Sveriges artrikaste sportfiskesjöar. Det finns över 20 fiskarter i sjön.

Läs mer på vår oficiella hemsida, klicka här
Köp fiskekorten direkt i mobilen
Välkommen till Skagern Fvof. Våra fiskekort är tillgängliga dygnet runt var som helst ifrån via butiken här på Fiskekort.se.

På bara någon minut kan du ha ditt fiskekort i mobilen. För den som vill kan man även skriva ut fiskekorten. Vi vill därigenom öka servicen till våra gäster och göra våra fiskekort mer lättillgängliga.

Betalar gör man som vanligt med sitt VISA eller MasterCard. Alla uppgifter skickas krypterat och säkert. Det som krävs är du har åtkomst till internet i din telefon och att din telefon klarar mobilsurf, vilket nästan alla moderna telefoner klarar.

Klicka på knappen Köp fiskekort nedan för att komma till vår fiskekortsbutik.
Skagern
Välkommen till sjön Skagern.

Skagern är en miniatyr av Vänern med bra vattenkvalitet.

Mer än 20 fiskarter finns i sjön.

Lax, öring, gös och gädda har bra tillväxt.

Alla sportfiskemetoder är tillåtna.

Klicka på Sök på kartan för att ta en närmare titt på Skagern