Ljustorpsåns Fvo
För det populäraste fisket i åarna efter havsöring på våren är det vanligt med enhands flugfiske och spinnfiske med lätt utrustning.

Många flugfiskare väljer att fiska med hårvingeflugor i klassiska mönster. Dessa fungerar ofta bra i mindre krokstorlekar. När öringen är trög väljer många riktigt små storlekar.

Spinnfiskaren väljer ofta små flytande wobblers, kopparfärgade skeddrag eller spinnare. Den så kallade lottospinnaren har många anhängare.
Köp fiskekorten direkt i mobilen
Välkommen till Ljustorpsåns Fvo. Våra fiskekort är tillgängliga dygnet runt var som helst ifrån via butiken här på Fiskekort.se.

På bara någon minut kan du ha ditt fiskekort i mobilen. För den som vill kan man även skriva ut fiskekorten. Vi vill därigenom öka servicen till våra gäster och göra våra fiskekort mer lättillgängliga.

Betalar gör man som vanligt med sitt VISA eller MasterCard. Alla uppgifter skickas krypterat och säkert. Det som krävs är du har åtkomst till internet i din telefon och att din telefon klarar mobilsurf, vilket nästan alla moderna telefoner klarar.

Klicka på knappen Köp fiskekort nedan för att komma till vår fiskekortsbutik.