Välkommen till Jokkmokks Jakt & Fiskevårdsförening.
Vi förvaltar fisket i ett flertal sjöar i Jokkmokks närområde, fisket ovan och nedan Messaure kraftstation, Purkiforsen, delar av Appokälven samt stora delar av Pärlälven. I sjöarna finns naturliga fiskbestånd men också inplanterad fisk.

Pärlälven: För att anpassa sportfisket efter älvens naturliga förutsättningar krävs reglering av fisket. Därför är älven indelad i olika Zoner med olika bestämmelser.
Det finns också en flugfiskesträcka i Pärlälven. Klicka på länken nedan för att se förteckning över våra vatten.
Köp fiskekorten direkt i mobilen
Välkommen till Jokkmokks Jakt och Fiskevårdsförening. Våra fiskekort är tillgängliga dygnet runt var som helst ifrån via butiken här på Fiskekort.se.

På bara någon minut kan du ha ditt fiskekort i mobilen. För den som vill kan man även skriva ut fiskekorten. Vi vill därigenom öka servicen till våra gäster och göra våra fiskekort mer lättillgängliga.

Betalar gör man som vanligt med sitt VISA eller MasterCard. Alla uppgifter skickas krypterat och säkert. Det som krävs är du har åtkomst till internet i din telefon och att din telefon klarar mobilsurf, vilket nästan alla moderna telefoner klarar.

Klicka på knappen Köp fiskekort nedan för att komma till vår fiskekortsbutik.