Köp fiskekorten direkt här
Vi har genom samarbete med Sportfiskarnas portal Fiskekort.se börjat sälja våra fiskekort så du kan köpa våra fiskekort direkt via mobiltelefonen eller datorn.

Du kan nu enkelt köpa våra fiskekort dygnet runt var som helst ifrån på bara någon minut. Vi vill därigenom öka servicen till våra gäster och göra fiskekorten mer lättillgängliga.

Klicka på knappen köp fiskekort så kommer du till vår fiskekortsbutik.


Om ni har några funderingar tveka inte att höra av er till oss.

0738155255 Pär Nilsson

handsjönsfvof@gmail.com

Välkommen att fiska i våra vatten.
Välkommen till Handsjön- Storgäddornas hemvist
Handsjön 510 ha stor är ett paradis för dig som gillar gäddfiske. Handsjön är belägen i Ljungans huvudgren i Jämtland. Området är inbäddat i skogslandskap med små tjärnar, bäckar samt sjösystem. De flesta fiskevattnen är mycket lättåtkomliga för såväl storfiskare som för barnfamiljer. Pimpelfisket efter röding på vårvintern eller den ljusa sommarnattens öringhugg i Långtjärns klara källvatten är en naturupplevelse som består.

LÅNGTJÄRN är områdets utsättningsvatten av stor öring,regnbåge och röding.
HANDSJÖN, LOSJÖN, GALVATTNET OCH TROLLSJÖN har rikligt med storgädda, abborre och sik men sparsamt med öring.
ÖRASJÖN OCH LÅNGVATTNET har ett rikligt bestånd av småröding, sparsamt med öring och abborre.
I TROLLSJÖTJÄRN finns mycket småabborre och skapligt med naturlig öring.
Det finns ett antal småtjärnar, åar och bäckar med bäcköringbestånd men de är svårtillgängliga p.g.a. skogsbruket. Det går dock att hitta fina platser efter Loån, Galvattsån, Riflobäcken och Örasjönån m.fl.
FISKETIPS: Midsommardagen Långtjärn och Rödingspremiären Juldagen på Långtjärn. Handsjöns Fvof betalar 200 kr för varje fångad mink inom området.

Ladda ner karta och fiskeregler för Handsjöns FVO