• Välkommen till Fiskepasset i Funäsfjällen
  Över 200 fjällsjöar, mer än 30 mil av strömmande vatten och allt på ett och samma fiskepass. Funäsfjällen är nu ett av Sveriges största kortfiskeområden och här finns allt från lättillgängliga familjevatten till kristallklara fjällvatten för de mer erfarna. Oavsett om du föredrar fiske med fluga, spinn eller bara fiska från ekan så finns här något för dig!

  Här kan du fiska i nya sjöar varje dag på fjället utan att stöta på någon annan fiskare.Harr, röding och öring trivs i funäsdalens vatten.På fiskepasset.se kan du köpa ditt fiskepass, hitta och skriva ut kartor och info om området. Hitta serviceställen och fiskebutiker liksom hitta adresser till fiskeguider och boende i området.

  Här kan du fiska i nya sjöar varje dag på fjället utan att stöta på någon annan fiskare. Harr, röding och öring trivs i Funäsfjällens vatten.
  Köp fiskekortet med mobilen på ett par minuter
  Nu kan vi erbjuda er som vill fiska i Kultsjöåns Fvo att köpa fiskekorten direkt i mobiltelefonen eller via datorn.

  Det tar bara ett par minuter så har du fiskekortet i handen.

  Betalar gör man som vanligt med sitt VISA eller MasterCard. Alla uppgifter skickas krypterat och säkert.

  Det som krävs är du har åtkomst till internet i din telefon och att din telefon klarar mobilsurf, vilket nästan alla moderna telefoner klarar.

  Klicka på knappen Köp fiskekort nedan för att komma till vår fiskekortsbutik.
  15000 hektar vatten
  Med Fiskepasset i Funäsfjällen får du tillgång alla upplåtna fiskevatten i västra Härjedalen - nästan 15 000 hektar vatten!

  Det är ett av de största sammanhängande fiskepassen i Sverige. Klicka på kartan för att komma till kartsidan där du kan skriva ut kartor för att se alla upplåtna sjöar och namnen på dom i området.

  1-Dygn Fiskepass 150 SEK
  3-Dygns Fiskepass 250 SEK
  7-Dygns Fiskepass 450 SEK
  Årspass 1800 SEK

  Fiskekorten kan du köpa direkt via datorn eller mobiltelefonen. Klicka på Köp fiskekort nedan för att komma vidare.