Detta erbjuder Fiskekort.se

Funderar Ert fiskeområde att börja sälja fiskekorten digitalt?

Här kan ni läsa lite mer om hur det fungerar.

Öka servicen till era gäster.
Om ni säljer era fiskekort på Fiskekort.se finns fiskekorten tillgängliga att köpa dygnet runt var som helst ifrån. Detta underlättar för fiskaren som enklare kan planera och anpassa sin fiskeresa.

Service och support
Vi hjälper er, ring eller maila oss när ni undrar något eller behöver hjälp att ändra något, vi hjälper er så fort vi kan.

Öka försäljningen.

Med ökad tillgänglighet finns det goda möjligheter att öka fiskekortsintäkterna vilket vi ser hos våra kunder.

Minska administrationen.

Det blir betydligt mindre jobb för er i föreningen med digitala fiskekort. Ni kan när ni vill begära utbetalning för sålda fiskekort och ni behöver inte räkna kontanter och stämma av mot fiskekortsblocken.

Minska tjuvfisket
Då ni ökar tillgängligheten på era fiskekort kan det ofrivilliga tjuvfisket minskas. Nu kan ingen skylla på att affären var stängd eller att man inte hittade var det säljs fiskekort. Informera på er hemsida och sätt upp skyltar på väl valda platser så blir det lättare att köpa fiskekort.

Vad behöver vi göra?
Det är enkelt att komma igång med försäljningen på Fiskekort.se
Kontakta oss så hjälper vi er från start till mål. Först behöver vi skriva ett avtal. Det vi behöver av er är fiskeregler, fiskekortspriser, några bilder och en liten text om området. När vi lagt upp all information får ni titta igenom er butik/hemsida och sen publicerar vi den så fiskare kan börja köpa era fiskekort.

Kartan
Visa på kartan vilka vatten som är upplåtna för fiske. det blir så mycket enklare för fiskaren att alltid kunna se var era gränser går. Vi hjälper er att rita in ert fiskevatten.

Skyltar
Vi skickar er inplastade fiskekortsskyltar så ni kan informera i ert område om möjligheterna att köpa fiskekort via webben och mobilen. Sätt upp på anslagstavlor, informationtavlor och även hos era återförsäljare så kan era gäster enkelt lösa fiskekort om det råkar vara stängt.

Kan vi själv administrera fiskekorten

Ni får full tillgång till butikens funktioner så ni själva kan gå in och ändra regler, priser etc. 

Hur har vi koll på försäljningen?
Ni kan följa försäljningen i realtid på Fiskekort.se. Ni har full kontroll över alla kort som säljs. Fiskekontrollanterna kan enkelt se vilka som köpt kort och när korten är giltiga. Ni har även komplett statistik i er butik över hur mycket som sälja av varje typ av fiskekort.

Är det säkert?
Alla pengar från försäljningen kommer in på ett såkallat klientmedelskonto på Sportfiskarna. Där är era fiskekortspengar skyddade. Fiskekort.se använder alla former av säker datakommunikation och vi använder oss av nordens ledande betalväxel som handhar alla korttransaktioner.

Vad kostar det?
Butiken/hemsidan kostar 995 kr per år och då ingår den tekniska lösningen samt service och support. 10% på sålda fiskekort på Fiskekort.se räknas av er försäljning. 1 kr tillkommer per utskickat SMS då era fiskekort levereras till mobiltelefoner.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar och hur vi kan hjälpa er.