Detta erbjuder Fiskekort.se

Funderar Ert fiskeområde att börja sälja fiskekorten digitalt?

Här kan ni läsa lite mer om hur det fungerar.

Öka servicen till era gäster.
Om ni säljer era fiskekort på Fiskekort.se finns fiskekorten tillgängliga att köpa dygnet runt var som helst ifrån. Detta underlättar för fiskaren som enklare kan planera och anpassa sin fiskeresa.

Minska tjuvfisket
Då ni ökar tillgängligheten på era fiskekort kan det ofrivilliga tjuvfisket minskas. Nu kan ingen skylla på att affären var stängd eller att man inte hittade var det säljs fiskekort. Informera på er hemsida och sätt upp skyltar på väl valda platser så blir det lättare att köpa fiskekort.

Vad behöver vi göra?
Det är enkelt att komma igång med försäljningen på Fiskekort.se
Kontakta oss så hjälper vi er från start till mål. Först behöver vi skriva ett avtal. Det vi behöver av er är fiskeregler, fiskekortspriser, några bilder och en liten text om området. När vi lagt upp all information får ni titta igenom er butik/hemsida och sen publicerar vi den så fiskare kan börja köpa era fiskekort.

Hur har vi koll på försäljningen?
Ni kan följa försäljningen i realtid på Fiskekort.se. Ni har full kontroll över alla kort som säljs. Fiskekontrollanterna kan enkelt se vilka som köpt kort och när korten är giltiga. Ni har även komplett statistik i er butik över hur mycket som sälja av varje typ av fiskekort.

Är det säkert?
Alla pengar från försäljningen kommer in på ett såkallat klientmedelskonto på Sportfiskarna. Där är era fiskekortspengar skyddade. Fiskekort.se använder alla former av säker datakommunikation och vi använder oss av nordens ledande betalväxel som handhar alla korttransaktioner.

Vad kostar det?
995 kr per år i abonnemangskostnad för fiskekortsbutiken. 10% i provision på de sålda fiskekorten.