Om Fiskekort.se och Sportfiskarna

Fiskekort.se ägs och drivs av Sportfiskarna i Sverige. Vi har jobbat för ett bra fiske i rena vatten med friska fiskbestånd ända sedan 1919. Överskottet från Fiskekort.se går direkt in till vår verksamhet och när du köper ditt fiskekort via den här webbplatsen så stöder du vårt arbete och du stöder också de enskilda fiskevattensområdenas miljöarbete och arbete för ett bättre sportfiske.

 

Du stöder det svenska sportfisket genom att handla via fiskekort.se för att uttrycka det kortfattat.

 

Vi återinvesterar också en del av överskottet direkt i fiskekort.se för att kunna erbjuda en riktigt bra, smidig och enkel tjänst för dig som sportfiskare. Det ska vara enkelt att köpa fiskekort och du ska kunna göra det utan att behöva jaga runt ute vid vattnet för att hitta någon som säljer fiskekort. Via fiskekort.se så köper du ditt fiskekort när Du vill och var du vill.

 

Här hittar du kartor som visar var du får fiska, var det finns vägar, stigar och hur du tar dig till det vatten där du vill fiska. Du hittar också information om de olika vatten och deras fiskeregler som valt att ansluta sig till fiskekort.se

 

Vill du läsa mer om Sportfiskarna och bli medlem så rekommenderar vi vår hemsida - sportfiskarna.se.